Полет с парапланер в тандем с инструктор над София - Витоша.

Сбъдни мечтата си за полет с Fly Academy и Младежки театър „Николай Бинев“

  • 27 март 2019

Мечтите се сбъдват…спечели полет с парапланер!

Мечтаеш да полетиш?! Ежедневието е еднообразно и сиво. Искаш да избягаш за миг от него и да направиш нещо вълнуващо? Виж света от погледа на птица!

Спечели полет с парапланер в тандем с инструктор. Ние от Fly Academy и Младежки театър „Николай Бинев“ ти даваме възможност да сбъднеш мечтата си.

„Пилето”- Пиеса за приятелството и семейството, за любовта и войната, за лудостта и красотата.

Но постановката е най-вече за стремежа на един човек да полети като птица.

Историята разказва за двама приятели, които са израснали заедно и за травмите, които получават през войната. След бойното поле Пилето попада във Военна психиатрична клиника, вярвайки че е птица. Най-добрият му приятел Ал се опитва да му помогне да се излекува, но и той самият страда психически. Историята прескача от техните ученически години до настоящето.

Как може да спечелиш полет с парапланер и да сбъднеш мечтата си?

Знаем, че и ти, също като Пилето, главния герой от новия едноименен спектакъл, мечтаеш да полетиш.

Затова всички зрители на Пилето – спектакъл на Младежки театър „Николай Бинев“ до края на настоящия театрален сезон имат възможност през месец юни да спечелят 2 полета с парапланер в тандем с инструктор, осигурени от нас.

Единственото, което е нужно е да пуснеш своя билет от спектакъла „Пилето“ в
специално поставена урна пред входa на Камерна сцена в Младежки театър „Николай Бинев“ след като напишеш своето име и телефон за контакти или имейл, на който бихме могли да се свържем с теб, ако си сред щастливите победители.

Кога може да гледате „Пилето“?

Следващите дати, на които можеш да гледаш спектакъла „Пилето“ и да се възползваш от шанса да спечелиш полет с парапланер са 2 април и 17 май. Билети за двете представления може да закупите онлайн на www.mlt.bg, както и от касата на Младежки театър.