Тиймбилдинг и летене с парапланер

  • 07 юли 2013

Корпоративни пакети – предназначени за корпоративни клиенти, тиймбилдинги и фирмени мероприятия.

Това незабравимо преживяване е един страхотен начин за сплотяване на Вашия колектив. Полетите с парапланер, могат да бъдат съчетани и с други интересни атракции, пешеходни и велопреходи, плаване с каяци, конна езда и др.

Описание на продукта:

Предлагаме тиймбилдинг програми за море и планина.

С годините сме избрали най-атрактивните локации в България, които предлагат не само възможност за разпускане, но и outdoor  спортни активности. Опитът ни води  към конкретни концепции и сценарий, които отговарят на нуждите на екипа ви.

Ако изберете да сте до Черно море, ще ви предложим полети с парапланер от Албена, Топола /до Балчик/ или Бургас /Морската градина, в комбинирани с вълнуващи морски преживявания като морски риболов, игри на плажа и др.

Ако изберете варианта планина, ще ви предложим най-интересните места позволяващи практикуването на спорта парапланеризъм, в комбинация с други спортни активности –  Сопот, Боровец, Сливен или Шумен.

Разполагаме с екипи от спортни аниматори. Ще ви предложим, изготвяне на детайлен сценарий, награди и грамоти за победителите.

ТИЙМБИЛДИНГ „БЕЗМОТОРНО ЛЕТЕНЕ“ – ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР С БОНУС АКРО:

В зависимост от броя на участниците предлагаме индивидуални варианти на провеждане.

Времетраенето на полета е между 10-15 минути в зависимост от условията. Бонуса-акробатика представлява изпълнение на определени фигури от въздушната акробатика по преценка на пилота.

При интерес изпратете вашето запитване на office@fly-academy.com, и ние ще Ви изготвим оферта – необходима ни е следната информация:

  • Място за провеждане.

  • Вид полет /парапланер или скок с парашут/.

  • Броя на участниците, възраст, пол, специфични здравословни проблеми като проблеми със стави и други, пасажери с тегло над 100 кг.

  • Нуждаете ли се от осигуряване на транспорт, хотел и празнична вечеря.

  • Желаете ли комбинация с други спортни или забавни активности, като туристически поход, кулинарен тиймбилдинг, курс по оцеляване в планината и други.