Излезе новият Astral 7 клас EN C на Swing

  • 13 декември 2011

Струваше си чакането – Астрал 7 е вече тук!

Мисията изпълнена! Новият модел на едно от най-успешните крос-кънтри крила е вече на пазара – и какво крило само! Това, което се оказа може би най-интензивният и комплексен дългосрочен тест изобщо, доведе до крило, което крос-кънтри сцената дълго очакваше!

Уникален по рода си в историята на парапланеризма: Астрал 7 беше тестван повече от 50 крос-кънтри полета, 3600 км прелети и повече от 200 летателни часа – или казано с други думи, повече от една година! Това включваше в себе си и задълбочена оценка както на опита и впечатленията, така също и на реализирането на всяко подобрение, което държеше дизайнера Майкъл Хартман и тест-пилотите в постоянна готовност за нови идеи, и в крайна сметка да завършат новия модел без излишно бързане. Не е изненада и това, че опитнят крос-кънтри пилот Дитмар „Диди“ Зигбауер успя да постигне нови победи и да спечели немския крос-кънтри шампионат. Специални поздрави от екипа на Swing за забележителната победа, а и не само това: той беше също така и първият пилот, летял с EN-C крило и успял да победи опонентите си в отворения клас.

Астрал 7 – размерите 24, 26 и 28 вече преминаха всички тестове!

И трите размера са във фаза на сертифициране и ще бъдат публикувани в сайта на DHV съвсем скоро. Предварителните поръчки вече се произвеждат и първите 24-ки (80-102кг) ще бъдат доставени в средата на декември. Размерите 26 (90-110кг) и 28 (100-125кг) ще бъдат готови за доставка около средата на януари.

 

Астрал 7 – най-добрият Астрал досега!