X-ALPS GTO и X-ALPS RACE – най-новите и продавани модели от Woody Valley

  • 06 януари 2012

X-ALPS GTO
 Лекота без компромиси!
X-ALPS GTO (Gran Turismo Omologato) следва стъпките на сбруите, създадени именно за състезанието по парапланеризъм X-Alps. Принципните характеристики на новата сбруя са олекотеност, безопасност и комфорт, даващи на пилота несравнимо удоволствие от полета. В същото време пилотите могат да се чувстват сигурни, знаейки че летят с напълно сертифициран продукт според процедурите на LTF.
– Геометрита на дизайна и структурата, както и летателните характеристики, правят сбруята идеална за широк кръг от пилоти.
– Woody Valley са успели да направят сбруята изключително олекотена без компромиси със здравината и сигурността й, като са използвали материали като полиамид, ликра и карбон.
– В добавка е оборудвана с иновационната DRC (Dual Ring Connection) система предотвратяваща забравянето на разкопчан гръден колан, като не позволява затварянето на предната част на сбруята.
– 12 см протектор от пяна.
– Контейнер за запасен парашут, вграден под седалката на пилота.
– Карбонова седалка с по-добро напасване към пилота – за оптимален комфорт.
– Самонадувна задна секция за по-добра аеродинамика в полет.
С X-ALPS GTO екипът на Woody Valley е уверен, че предлага един изключителен по качество продукт и в най-малките детайли, цялостно завършен и със LTF сертификат.

Тази сбруята ще ви бъде спътник в много красиви и безопасни полети!

Technical Manual
Flyer

 

X-ALPS RACE

X-ALPS RACE е сбруя, разработена, за да посрещне изискванията в едноименното състезание по парапланеризъм X-Alps, но летателните й характеристики, както и изключителната й олекотеност и комфорт, са я направили предпочитана за пилоти, обичащи да съчетават катеренето и планинските преходи с летенето.
В добавка, характеристиките на сбруята и геометрията й я правят идеална за корс-кънтри полети с нейната простота на използване и максимален комфорт дори при дълги полети.
Чрез използването на поликарбонатна седалка и олекотени материали сa успели да редицураt теглото до 2.619 кг!
Имайки предвид минималните размери на сбруята, Woody Valley са предпочели да осигурят цялостен набор от супер-олекотена екипировка, която да върви заедно с раницата на X-ALPS RACE.

Technical Manual
Flyer